Vælg den rette kaffeautomat til jeres arbejdsplads

Det kan være forskelligt, hvilken kaffeautomat der er den rette for hver enkelt medarbejder. Nogle vægter et højt udvalg af forskellige varme drikkevarer, mens andre sætter pris på en hurtig bryggehastighed. Samtidig ved vi, at stort set alle sætter pris på en brugervenlig kaffemaskine, hvilket vi i høj grad kan stå inde for, at du får, hvis du vælger en maskine fra Coffee Perfect.

Alle vores modeller er nemlig udstyret med en smart touchpad, som gør betjeningen nem og enkel, uanset om man er en rutineret kaffedrikker, der frekventerer maskinen flere gange dagligt, eller man er ubevandret på området, og blot ønsker sig en kop the eller varm kakao en sjælden gang i mellem.

Opnå nydelse med 3 skridt:

1

Udfyld vores kontaktformular

2

Aftal en rådgivningssamtale

3

Sammen finder vi det apparat, der er den bedste løsning for dig

Få en god kaffeautomat til en god pris

Der findes mange udbydere af kaffemaskiner til erhvervslivet, og det kan derfor være svært at vælge imellem de mange muligheder. Vi har dog erfaret, at mange producenter og udbydere, har svært ved at leve op til de høje krav der stilles inden for de forretningsområder, som vi tilbyder vores kaffeautomater til.

Når du vælger en kaffemaskine fra Coffee Perfect, er du sikker på høj kvalitet og førsteklasses produkter. Vores erfaring gennem årtier, gør at vi med tiden har kunnet udvikle maskiner til ethvert behov til en overkommelig pris, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller ydeevne. Vi ved nemlig, at vores kunder vægter førsteklasses kvalitet og driftsstabilitet højt, hvorfor det er noget som vi har taget højde for i udviklingen af vores maskiner.

Vi leverer professionelle kaffeautomater til jeres erhverv

Vores mål er altid, at opbygge kunderelationer der varer i mange år, således at vi bliver virksomhedens faste leverandør af kaffeautomater. Derfor tilbyder vi naturligvis også løbende tilpasning af jeres aftale, således at I altid kan ændre, til- og fravælge, alt efter hvordan jeres behov er på pågældende tidspunkt.

Vores erfarne rådgivere sidder klar til at skræddersy den helt perfekte aftale til jer. Både hvad angår finansiering - hvor I både kan købe eller leje jeres maskine, men også hvad angår den rette model, tilvalg af moduler samt udvalg af drikkevarer. På den måde sikrer vi os, at jeres ønsker og behov bliver imødekommet fuldstændig.

Tag kontakt til os i dag via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til jer hurtigst muligt, så I kan komme i gang med en fuldautomatisk kaffemaskine fra Coffee Perfect.

Information om produktet