slider_schmal_fuellprodukte
auswahl_cafe_crema
KAFFE
auswahl_espresso
ESPRESSO
auswahl_topping
MÆLK, KAKAO & TOPPING

Vores produktlinjer

Oplev vores eksklusive produktlinjer, der står for en uforlignelig kaffeoplevelse. Fordyb dig i Premium Line, hvor du finder kaffe af høj kvalitet med intense aromaer og den fineste kvalitet. For miljøbevidste kendere tilbyder vi Green Line, et bæredygtigt udvalg af økologisk dyrkede produkter. Og for dem, der værdsætter komfort og alsidighed, anbefaler vi vores Comfort Line, som tilbyder dig en bred vifte af kaffekreationer og tilbehør. Oplev unik kaffenydelse med vores produktlinjer i henhold til dine præferencer og krav.

Vores Comfort Line tilbyder den bedste kvalitet til det rigtige pris. Vælg mellem hele bønner og formalet kaffe i forskellige styrkeniveauer. Udvalget af smag spænder fra det milde kaffe til det stærke espresso og all-round kaffe oplevelse.


Mere information

Vores Premium Line tilbyder jer produkter af høj kvalitet. Vores bønneblanding fås i forskellige styrkeniveauer. Kakao- og mælkespecialiteter er også special sammensat for at kunne tilbyde det bedste smagsoplevelse af topping produkter.


Mere information

Green Line indeholder fyldprodukter af høj kvalitet fra bæredygtig dyrkning. Udover det økologiske segl, som alle produkter har, er kakaoen, kaffen og espressoen også Fairtrade-certificeret.


Mere information

 

Premium Delivery

 

Med vores Premium Levering Service leverer vi regelmæssigt dine foretrukne coffee perfect-produkter uden forsendelsesomkostninger. Leveringen af produkterne kan til enhver tid justeres fleksibelt.


Mere information

Casino Gusto - Filterkaffe
Styrke ●●●○○

79,95 kr.*
Pose (r)
Tip
Choco No. 8
1 kg

89,95 kr.*
Pose (r)
Coffee Crema (Grano Universale)
Styrke ●●●○○

119,95 kr.*
Pose (r)
Coffee Mild
Styrke ●●○○○

119,95 kr.*
Pose (r)
Coffee No. 3
Styrke ●●○○○

139,95 kr.*
Pose (r)
Tip
Coffee No. 5
Styrke ●●●○○

149,95 kr.*
Pose (r)
Espresso
Styrke ●●●●○

134,95 kr.*
Pose (r)
Espresso No. 9
Styrke ●●●●○

169,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Choco
1 kg

124,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Coffee
Styrke ●●●○○

184,95 kr.*
Pose (r)