NØDDELIG & INTENS


Intensitet     
Ristningsgrad     
Syre     
Blanding 100% Arabica
Pris 134,95 kr.KRYDRET & MILDT


Intensitet     
Ristningsgrad     
Syre     
Blanding 70% Arabica /
30% Robusta
Pris 169,95 kr.FRUGGTIG & KRAFTIG


Intensitet     
Ristningsgrad     
Syre     
Blanding 75% Arabica /
25% Robusta
Pris 194,95 kr.


ESPRESSO


Espresso, vores ubestridte favorit blandt kaffedrikke, byder på et hurtigt boost af energi og den perfekte mulighed for at tage en pause fra den hektiske hverdag. Denne uforlignelige blanding af nydelse og årvågenhed er skabt gennem det omhyggelige udvalg af kaffebønner af høj kvalitet og vores skånsomme langtidsristeproces ved lave temperaturer.

Vores fremragende espresso er også påvirket af brugen af ​egnede maskiner og tilbehør i dit hjem. Oplev et udvalgt udvalg af espressovarianter i vores webshop, som har været fair handlet og delvist økologisk dyrket siden 1986. En unik smagsoplevelse hver dag - det lover vores espressoer.

Oplev kaffe, toppings og meget mere

auswahl_cafe_crema
KAFFE
auswahl_topping
MÆLK & TOPPING

Vores produktlinjer

Oplev vores eksklusive produktlinjer, der står for en uforlignelig kaffeoplevelse. Fordyb dig i Premium Line, hvor du finder kaffe af høj kvalitet med intense aromaer og den fineste kvalitet. For miljøbevidste kendere tilbyder vi Green Line, et bæredygtigt udvalg af økologisk dyrkede produkter. Og for dem, der værdsætter komfort og alsidighed, anbefaler vi vores Comfort Line, som tilbyder dig en bred vifte af kaffekreationer og tilbehør. Oplev unik kaffenydelse med vores produktlinjer i henhold til dine præferencer og krav.

Vores Comfort Line tilbyder den bedste kvalitet til det rigtige pris. Vælg mellem hele bønner og formalet kaffe i forskellige styrkeniveauer. Udvalget af smag spænder fra det milde kaffe til det stærke espresso og all-round kaffe oplevelse.


Mere information

Vores Premium Line tilbyder jer produkter af høj kvalitet. Vores bønneblanding fås i forskellige styrkeniveauer. Kakao- og mælkespecialiteter er også special sammensat for at kunne tilbyde det bedste smagsoplevelse af topping produkter.


Mere information

Green Line indeholder fyldprodukter af høj kvalitet fra bæredygtig dyrkning. Udover det økologiske segl, som alle produkter har, er kakaoen, kaffen og espressoen også Fairtrade-certificeret.


Mere information

 

Premium Delivery

 

Med vores Premium levering-service vil vi gerne sikre, at du aldrig løber tør for kaffe at nyde. Bekvemt og automatisk leverer vi dine yndlingsprodukter direkte til dit kontor eller hjem. Du kan til enhver tid tilpasse leveringerne til dine individuelle behov og nyde godt af gratis forsendelse. Så du kan koncentrere dig fuldt ud om at nyde din kaffe til perfektion.


Mere information

Casino Gusto - Filterkaffe
Styrke ●●●○○

79,95 kr.*
Pose (r)
Tip
Choco No. 8
1 kg

89,95 kr.*
Pose (r)
Coffee Crema (Grano Universale)
Styrke ●●●○○

119,95 kr.*
Pose (r)
Coffee Mild (Schümli Suave)
Styrke ●●○○○

119,95 kr.*
Pose (r)
Coffee No. 3
Styrke ●●○○○

139,95 kr.*
Pose (r)
Tip
Coffee No. 5
Styrke ●●●○○

149,95 kr.*
Pose (r)
Espresso (Grano de Espresso)
Styrke ●●●●○

134,95 kr.*
Pose (r)
Espresso No. 9
Styrke ●●●●○

169,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Choco
1 kg

124,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Coffee
Styrke ●●●○○

184,95 kr.*
Pose (r)