Produkt information "Green Line Espresso"
Oplev Green Line Espresso, en lækker kreation fra bæredygtig dyrkning, som vil fortrylle din gane med sin stærke smag. Denne enestående kaffe kombinerer udsøgte bønner fra Sydøstasien, Central- og Sydamerika for at skabe en harmonisk blanding. Green Line Espresso består af 75% førsteklasses Arabica-bønner og 25% Robusta-bønner af høj kvalitet. Denne afbalancerede blanding giver kaffen en unik personlighed og en intens smag, der begejstrer kaffeelskere over hele verden. De anvendte Arabica-bønner kommer fra de bedste dyrkningsområder i Sydøstasien, Mellem- og Sydamerika. Her bliver de dyrket og høstet under ideelle forhold af erfarne kaffebønder. Omhyggelig udvælgelse og bæredygtig dyrkning sikrer, at kun de bedste bønner bliver til din kaffe.
Anvendelse: Fuldautomatisk kaffemaskine
Holdbarhed: 12 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 1 kg
Kaffestyrke: Meget Stærk
Kaffe type: Espresso hele bønner
Opbevaring: Køl, mørk, tør
Oprindelse: Mellem- og Sydamerika, Sydøstasien
Sammensætning: Arabica 75%, Robusta 25%

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
kcal

5
1
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
0 g
0 g
Kulhydrater0,1 g
Protein0,2 g

Green Line

Oplev vores Green Line, hvor kaffeglæde af høj kvalitet går hånd i hånd med bæredygtig tænkning. Vores kaffer bærer stolt både det økologiske og Fairtrade-mærket og er specielt udviklet til brug i professionelle fuldautomatiske maskiner. Her kan du kombinere din passion for udsøgt kaffe med et bevidst og ansvarligt forbrug.

De førsteklasses Arabica- og Robusta-bønner i Green Line kommer fra de solbeskinnede områder i Syd- og Mellemamerika samt Sydøstasien. Vores omhyggelige udvælgelse garanterer dig en kaffesammensætning af højeste kvalitet og smagsintensitet. Men det er ikke alt - mælkepulveret og kakaoen, der bruges i vores kreationer, kommer også fra kontrolleret økologisk dyrkning.

Vi er stolte af, at vores Green Line ikke kun byder på fremragende smag, men også har en positiv indvirkning på miljøet og de mennesker, der er involveret i kaffeproduktionen. Nyd din kaffe med god samvittighed!

Ofte købt sammen

Green Line Coffee
Green Line Coffee

184,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Espresso ganze Bohne
Green Line Espresso

194,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Milk Powder
Green Line Milk Powder

99,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Choco
Green Line Choco

114,95 kr.*
Pose (r)
Hellma Kekse
Fin konditorblanding

81,39 kr.*
Karton
Cantuccini-Mandel
Cantuccini-Mandel

81,25 kr.*
Karton
Mandler i kakaoskallen
Mandler i kakaoskallen

171,37 kr.*
Karton
Tip
Doppelwandglas 260 ml
Dobbeltvægget glas

231,79 kr.*
Karton
Coffee to go Bæger
Coffee to go Bæger

28,99 kr.*
Stænger
Kaffeebecher
Westminster - Kaffebæger

149,70 kr.*
Karton