Bæredygtigt
Skåner miljøet

Billigt
Billigere end flasker

Høj ydelse
Høj tappe- og køleydelse

Opkvikkende & sundt
Med hygiejnebarriere­filter

Designbevidst
Klaverlak og LED-belysning

Opnå nydelse med 3 skridt:

1

Udfyld vores kontaktformular

2

Aftal en rådgivningssamtale

3

Sammen finder vi det apparat, der er den bedste løsning for dig


Vanddispensere til virksomheder - din uendelige kilde til tilfredse kunder og vitale medarbejdere

De, der drikker meget vand, er mere koncentrerede, de kan yde mere og har et bedre humør. Moderne vanddispensere med fast vandtilslutning leverer lækkert vand til enhver smag, og fremmer således en sund drikkeadfærd på kontoret. Både med og uden kulsyre, kølet og ikke kølet – takket være vanddispenseren til virksomheder, er denne lækre opfriskning ikke længere væk end et tryk på knappen. Og det bedste er: På lang sigt er vanddispensere med sikkerhed den billigste, mest praktiske og hygiejniske drikkevareløsning.

EVanddispensere, der kan lejes

Vores vanddispensere er specielt udviklet til at opfylde de høje krav og særlige udfordringer, der hersker inden for forretningsverdenen. Fordelene ved en vanddispenser til firmaer og virksomheder er nærliggende: Takket være tidsløst design, fast vandtilslutning, moderne filter- og vandbehandlingsteknik samt omfattende support, nyder du glas efter glas en kilde til ren opfriskning, der aldrig tørrer ud.

Og det bedste er: Beslut selv, om du ønsker at købe eller leje din vanddispenser til kontoret. Ekstramoduler og underskabe samt en optionel serviceaftale skaber en opfriskningskilde ud af enhver vanddispenser.

Få mere information
Information om produktet