Produkt information "Coffee No. 3"
Oplev Coffee No. 3, en indbydende blanding af den fineste Arabica og Robusta, som vil glæde dig med sin milde, men aromatiske smag. Denne kaffe er perfekt til alle kaffeelskere, der foretrækker en mild kaffestyrke, men stadig ikke vil gå glip af den fulde smag. Vores eksperter har omhyggeligt udvalgt de bedste Arabica- og Robusta-bønner for at skabe en harmonisk blanding, der vil glæde din gane. Arabica-bønnerne giver Coffee No. 3 en subtil syrlighed og en delikat aroma af friske blomster og bær. Robusta-bønnerne, derimod, giver en behagelig fylde og en let krydring. Tilsammen udgør de en perfekt kombination, der resulterer i en mild og afbalanceret smag. Vores kaffebønner ristes omhyggeligt for at få det fulde potentiale af smagene frem og garantere en unik smagsoplevelse.
Holdbarhed: 18 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 1 kg
Kaffestyrke: Mild
Kaffe type: Kaffe hele bønner
Opbevaring: cool, mørk, tør
Oprindelse: Centralafrika
Sammensætning: Arabica 75%, Robusta 25%

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
Kalorier

5
1
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
0 g
0 g
Kulhydrater
deraf sukker
0,1 g
0,1 g
Protein0,2 g
Salt0,01 g
Kostfibre7,8 g

Premium Line

Velkommen til Premium Lines fascinerende verden. Fordyb dig, og lad dig fortrylle af vores store udvalg af produkter. Her venter forskellige kaffe- og espressoristninger i forskellige styrker på dig til aromatiske øjeblikke af nydelse. Oplev de mange forskellige toppings, der er ideelle til at forfine dine kaffespecialiteter og kakaodrikke.

Vores kaffebønner kommer fra de anerkendte dyrkningsområder i Centralafrika, Central- og Sydamerika og Sydøstasien. Alle kaffer indeholder både Arabica- og Robusta-bønner og er blevet ristet forsigtigt og langsomt. Nyd den harmoniske balance mellem smag og aroma, der skabes af denne unikke kombination. Fordyb dig i en verden af uforlignelig kaffeoplevelse.

Premium Line står for uforlignelig kaffenydelse og tager dine sanser med på en uforglemmelig rejse. Opdag den sande essens af nydelse, og oplev den exceptionelle kvalitet og raffinement i vores produkter. Vi inviterer dig hjerteligt til at opdage vores Premium Line og blive fortryllet af vores kaffers mangfoldighed og eksklusivitet.

Ofte købt sammen

Coffee No. 3
Coffee No. 3

139,95 kr.*
Pose (r)
Tip
Coffee No. 5
Coffee No. 5

149,95 kr.*
Pose (r)
Premium Line Espresso No. 9
Espresso No. 9

169,95 kr.*
Pose (r)
Sukkersticks
Sukkersticks

119,95 kr.*
Karton
Hellma Kekse
Fin konditorblanding

81,39 kr.*
Karton
Cantuccini-Mandel
Cantuccini-Mandel

81,25 kr.*
Karton
Mandler i kakaoskallen
Mandler i kakaoskallen

171,37 kr.*
Karton
Tip
Doppelwandglas 260 ml
Dobbeltvægget glas

231,79 kr.*
Karton
Coffee to go Becher 200 ml
Coffee to go Bæger

24,95 kr.*
Stænger