Produkt information "Coffee No. 5"
Oplev Coffee No. 5 - en unik kaffeblanding med en intens smag, som består af 70% udvalgte Arabica- og 30% Robusta-bønner. Denne kaffe vil begejstre dig med sin stærke variation af aromaer og kraftfulde karakter. Vores eksperter har omhyggeligt udvalgt Arabica- og Robusta-bønner af højeste kvalitet for at skabe en harmonisk blanding, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Arabica-bønnerne tilfører en fin syrlighed og subtile noter af frugt og chokolade, mens Robusta-bønnerne giver kaffen en kraftig krop og en behagelig krydring. Kombinationen af disse to sorter resulterer i en intens smag, der vil forkæle dine sanser. Vores kaffebønner er ristet med stor omhu for at frigøre det fulde potentiale af smagene og give en uforglemmelig smagsoplevelse. Coffee No. 5 imponerer med sin stærke crema, fyldige krop og langvarige smagsintensitet.
Holdbarhed: 12 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 1 kg
Kaffestyrke: Intensiv
Kaffe type: Kaffe hele bønner
Opbevaring: cool, mørk, tør
Oprindelse: Mellem- og Sydamerika, Sydøstasien
Sammensætning: Arabica 70%, Robusta 30%

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
Kalorier

5
1
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
0 g
0 g
Kulhydrater0,1 g
Protein0,2 g

Premium Line

Velkommen til Premium Lines fascinerende verden. Fordyb dig, og lad dig fortrylle af vores brede produktsortiment. Her venter forskellige kaffe- og espressoristninger i forskellige styrker på dig til aromatiske øjeblikke af nydelse. Oplev de mange forskellige toppings, der er ideelle til at forfine dine kaffespecialiteter og kakaodrikke.

Vores kaffebønner kommer fra de anerkendte kaffedyrkningsområder i Centralafrika, Central- og Sydamerika og Sydøstasien. Alle kaffer indeholder både Arabica- og Robusta-bønner og er blevet ristet langsomt og skånsomt. Nyd den harmoniske balance mellem smag og aroma, der skabes af denne unikke kombination. Fordyb dig i en verden af uforlignelig kaffeoplevelse.

Premium Line står for uforlignelig kaffenydelse og tager dine sanser med på en uforglemmelig rejse. Opdag den sande essens af nydelse, og oplev den exceptionelle kvalitet og raffinement i vores produkter. Vi inviterer dig hjerteligt til at opdage vores Premium Line og blive fortryllet af vores kaffers mangfoldighed og eksklusivitet.

Ofte købt sammen

Coffee No. 3
Coffee No. 3

139,95 kr.*
Pose (r)
Tip
Coffee No. 5
Coffee No. 5

149,95 kr.*
Pose (r)
Premium Line Espresso No. 9
Espresso No. 9

169,95 kr.*
Pose (r)
Sukkersticks
Sukkersticks

119,95 kr.*
Karton
Hellma Kekse
Fin konditorblanding

81,39 kr.*
Karton
Cantuccini-Mandel
Cantuccini-Mandel

81,25 kr.*
Karton
Mandler i kakaoskallen
Mandler i kakaoskallen

171,37 kr.*
Karton
Tip
Doppelwandglas 260 ml
Dobbeltvægget glas

231,79 kr.*
Karton
Coffee to go Becher 200 ml
Coffee to go Bæger

24,95 kr.*
Stænger