Produkt information "Choco No. 8"
Oplev den uimodståelige variation af Choco No. 8-kakao med et kakaoindhold på 14 %. Dyk ned i en verden af lækker smag, og oplev et øjeblik af nydelse, der vil forføre dine sanser. Vores Choco No. 8-kakao er en perfekt balance mellem intens aroma og delikat sødme. Med et kakaoindhold på 14% tilbyder den en finjusteret blanding, der forkæler dine smagsløg og skaber en uforglemmelig nydelsesoplevelse.
Holdbarhed: 18 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 1 kg
Opbevaring: Køl, tør
Oprindelse: Tyskland
Sammensætning: 14% Indhold af kakao

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
kcal

1541
364
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
1,9 g
1,2 g
Kulhydrater
deraf sukker
74,1 g
72,6 g
Protein8,4 g
Salt0,92 g

Ingredienser

sød vallepulver, sukker, fedtfattig kakaopulver 14 %, antiklumpningsmiddel E551, aroma, salt.

Allergener

 Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose), vallepulver


Premium Line

Velkommen til Premium Lines fascinerende verden. Fordyb dig, og lad dig fortrylle af vores brede produktsortiment. Her venter forskellige kaffe- og espressoristninger i forskellige styrker på dig til aromatiske øjeblikke af nydelse. Oplev de mange forskellige toppings, der er ideelle til at forfine dine kaffespecialiteter og kakaodrikke.

Vores kaffebønner kommer fra de anerkendte dyrkningsområder i Centralafrika, Central- og Sydamerika og Sydøstasien. Alle kaffer indeholder både Arabica- og Robusta-bønner og er blevet ristet forsigtigt og langsomt. Nyd den harmoniske balance mellem smag og aroma, der skabes af denne unikke kombination. Fordyb dig i en verden af uforlignelig kaffeoplevelse.

Premium Line står for uforlignelig kaffenydelse og tager dine sanser med på en uforglemmelig rejse. Opdag den sande essens af nydelse, og oplev den exceptionelle kvalitet og raffinement i vores produkter. Vi inviterer dig hjerteligt til at opdage vores Premium Line og blive fortryllet af vores kaffers mangfoldighed og eksklusivitet.

Ofte købt sammen

Tip
Choco No. 8
Choco No. 8

79,95 kr.*
Pose (r)
Sukkersticks
Sukkersticks

119,95 kr.*
Karton
Tip
Doppelwandglas 260 ml
Dobbeltvægget glas

231,79 kr.*
Karton
Coffee to go Bæger
Coffee to go Bæger

28,99 kr.*
Stænger