Produkt information "Espresso No. 9"
Oplev Espresso No. 9 - den høje andel af udvalgte Arabica-bønner med en ekstra mørk ristning giver din cappuccino, latte macchiato eller rene espresso en særlig stærk aroma. Vores kaffebønner er ristet med stor omhu for at frigøre aromaernes fulde potentiale. Espresso No. 9 imponerer med sin fyldige crema, stærke krop og langvarige smag. Dyk ned i en verden af stærk kaffenydelse med Espresso No. 9. Oplev den perfekte balance mellem Arabica og Robusta, og få en kaffe, der fuldt ud tilfredsstiller dine smagspræferencer.
Holdbarhed: 12 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 1 kg
Kaffestyrke: Stærk
Kaffe type: Espresso hele bønner
Opbevaring: Køl, mørk, tør
Oprindelse: Mellem- og Sydamerika, Sydøstasien
Sammensætning: Arabica 70%, Robusta 30%

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
kcal

5
1
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
0 g
0 g
Kulhydrater0,1 g
Protein0,2 g

Premium Line

Velkommen til Premium Lines fascinerende verden. Fordyb dig, og lad dig fortrylle af vores store udvalg af produkter. Her venter forskellige kaffe- og espressoristninger i forskellige styrker på dig til aromatiske øjeblikke af nydelse. Oplev de mange forskellige toppings, der er ideelle til at forfine dine kaffespecialiteter og kakaodrikke.

Vores kaffebønner kommer fra de anerkendte dyrkningsområder i Centralafrika, Central- og Sydamerika og Sydøstasien. Alle kaffer indeholder både Arabica- og Robusta-bønner og er blevet ristet forsigtigt og langsomt. Nyd den harmoniske balance mellem smag og aroma, der skabes af denne unikke kombination. Fordyb dig i en verden af uforlignelig kaffeoplevelse.

Premium Line står for uforlignelig kaffenydelse og tager dine sanser med på en uforglemmelig rejse. Opdag den sande essens af nydelse, og oplev den exceptionelle kvalitet og raffinement i vores produkter. Vi inviterer dig hjerteligt til at opdage vores Premium Line og blive fortryllet af vores kaffers mangfoldighed og eksklusivitet.

Ofte købt sammen

Coffee No. 3
Coffee No. 3

139,95 kr.*
Pose (r)
Tip
Coffee No. 5
Coffee No. 5

149,95 kr.*
Pose (r)
Premium Line Espresso No. 9
Espresso No. 9

169,95 kr.*
Pose (r)
Sukkersticks
Sukkersticks

119,95 kr.*
Karton
Hellma Kekse
Fin konditorblanding

81,39 kr.*
Karton
Cantuccini-Mandel
Cantuccini-Mandel

81,25 kr.*
Karton
Mandler i kakaoskallen
Mandler i kakaoskallen

171,37 kr.*
Karton
Tip
Doppelwandglas 260 ml
Dobbeltvægget glas

231,79 kr.*
Karton
Coffee to go Bæger
Coffee to go Bæger

28,99 kr.*
Stænger