Produkt information "Gusto Classico - Filterkaffe"
Oplev den forførende smag af vores filterkaffe af høj kvalitet, som overbeviser med en stærk smagskarakter. Den fyldige sammensætning består af en blanding af vestafrikanske og mellemamerikanske Arabicas, suppleret med en lille andel Robustas. Mokkasmagen fra Robusta-delen giver denne kaffe sin særlige karakter. De omhyggeligt udvalgte bønner er ristet forsigtigt for at frigøre aromaens fulde potentiale. Det skaber en filterkaffe, som både er en ren fornøjelse for kaffeelskere og den perfekte base for cappuccino, latte macchiato og andre kaffekreationer.
Anvendelse: Filterkaffemaskine
Holdbarhed: 18 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 1 kg
Kaffestyrke: Stærk
Opbevaring: Køl, tør
Oprindelse: Tyskland
Sammensætning: Stor del Arabica, lille del Robusta

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
kcal

5
1
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
0 g
0 g
Kulhydrater
deraf sukker
0,1 g
0,1 g
Protein 0,2 g
Salt 0,01 g

Comfort Line

Vores Comfort Line tilbyder dig kaffe i de mest forskellige styrkeniveauer, hvad enten det er som hele bønner eller perfekt malet som filterkaffe. Uanset om du ønsker en blød og mild aroma eller er på udkig efter en stærk og fyldig smag - i Comfort Line er du garanteret at finde den perfekte kaffe til dit individuelle øjeblik af nydelse.

Vores kaffer er nøje udvalgt fra forskellige provenienser, herunder Brasilien, Burundi, Indonesien, Peru, Uganda og Vietnam. Hver region giver vores kaffe en unik smag, som du kan mærke i hver eneste kop. Ved at kombinere udvalgte Arabica- og Robusta-bønner åbner vi op for en uforlignelig smagsoplevelse, der vil forkæle dine sanser og gøre din kaffepause til et sandt øjeblik af nydelse.

Den blide og langsomme ristning af kaffen giver smagene mulighed for at udvikle sig fuldt ud og give dig en karakteristisk smagsoplevelse.

Ofte købt sammen

Espresso

134,95 kr.*
Pose (r)
Coffee Mild

119,95 kr.*
Pose (r)
Casino Gusto - Filterkaffe

93,99 kr.*
Pose (r)
Schümli Viviente

59,95 kr.*
Pose (r)
Fin konditorblanding

89,99 kr.*
Karton
Cantuccini-Mandel

81,49 kr.*
Karton
Mandler i kakaoskallen

171,99 kr.*
Karton
Tip
Dobbeltvægget glas

234,99 kr.*
Karton
Coffee to go Bæger

29,99 kr.*
Stænger
Westminster - Kaffebæger

149,70 kr.*
Karton