Produkt information "Vanilla No. 16"
Oplev den søde forførelse fra vores Vanilla Topping No. 16. Med sin uimodståelige smag og cremede konsistens forvandler den din kaffe, te eller andre drikke til en sand nydelsesoplevelse. Vores Vanilla Topping tilfører en subtil, men karakteristisk vaniljesmag til din yndlingsdrik. For hver slurk vil du nyde den blide sødme og fristende aroma af vanilje. Fordyb dig i et øjebliks afslapning, og nyd den lækre kombination af kaffe og vanilje.
Holdbarhed: 12 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 1 kg
Mælk: Vaniljemælk
Opbevaring: Opbevares køligt og tørt og beskyttet mod lys og lugt
Oprindelse: Tyskland

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
kcal

1709
404
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
7,1 g
6,2 g
Kulhydrater
deraf sukker
75 g
65 g
Protein10 g
Salt0,67 g

Ingredienser

Sukker, skummetmælkspulver 23%, laktose, glukosesirup, ikke-hærdet vegetabilske fedtstoffer (kokos), mælkepro - teiner, aroma, salt, antiklumpningsmiddel E341, E551, stabilisator E340, E452, salt, emulagtor E472.

Allergener

 Glute​nholdige kornprodukter, Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),  skummetmælkspulver,  mælkepro - teiner


Premium Line

Velkommen til Premium Lines fascinerende verden. Fordyb dig, og lad dig fortrylle af vores brede produktsortiment. Her venter forskellige kaffe- og espressoristninger i forskellige styrker på dig til aromatiske øjeblikke af nydelse. Oplev de mange forskellige toppings, der er ideelle til at forfine dine kaffespecialiteter og kakaodrikke.

Vores kaffebønner kommer fra de anerkendte dyrkningsområder i Centralafrika, Central- og Sydamerika og Sydøstasien. Alle kaffer indeholder både Arabica- og Robusta-bønner og er blevet ristet forsigtigt og langsomt. Nyd den harmoniske balance mellem smag og aroma, der skabes af denne unikke kombination. Fordyb dig i en verden af uforlignelig kaffeoplevelse.

Premium Line står for uforlignelig kaffenydelse og tager dine sanser med på en uforglemmelig rejse. Opdag den sande essens af nydelse, og oplev den exceptionelle kvalitet og raffinement i vores produkter. Vi inviterer dig hjerteligt til at opdage vores Premium Line og blive fortryllet af vores kaffers mangfoldighed og eksklusivitet.

Ofte købt sammen

Coffee No. 3
Coffee No. 3

139,95 kr.*
Pose (r)
Tip
Coffee No. 5
Coffee No. 5

149,95 kr.*
Pose (r)
Premium Line Espresso No. 9
Espresso No. 9

169,95 kr.*
Pose (r)