Industri kaffemaskine til jeres arbejdsplads

Hvad enten den er beregnet til et stort kontorfællesskab, eller en kantine med mange gæster, så er det vigtigt med en industri kaffemaskine der kan klare at producere flere hundrede kopper hver dag, uden at gå i stykker. Alt for mange systemer har brug for service alt for ofte, og det leder tit til at medarbejdere eller gæster må gå forgæves, hvilket for alt i verden må undgås.

Dette ved vi alt om hos coffee perfect, og har derfor med vores mange års erfaring sikret os, at I kan få jer en industri kaffeautomat som er driftsikker og kan holde til at blive brugt dag ind og dag ud, uden utallige nedbrud. Dette tilsikres af den høje kvalitet, og det gennemtestede brugersystem, som gør det nemt for brugerne at benytte apparatet korrekt.

Opnå nydelse med 3 skridt:

1

Udfyld vores kontaktformular

2

Aftal en rådgivningssamtale

3

Sammen finder vi det apparat, der er den bedste løsning for dig

Vi tilbyder industri kaffemaskiner til gode priser

Kvalitet behøver ikke altid at koste en formue! Vi tilbyder billige aftaler, hvor prisen pr. kop er så lav, at alle kan være med. Og det er uanset hvilken af vores fire modeller I vælger, og uanset hvilket udvalg af varme drikker I ønsker at føre på jeres system.

Samtidig er vores industri kaffemaskiner yderst fleksible og enkelt sat sammen, hvilket betyder at I uden problemer kan placere den præcis hvor I ønsker den, takket være de interne moduler, såsom vandbeholder og drypbakke, der gør det nemt og enkelt at rykke rundt på apparatet. Dette betyder også, at I uden problemer kan flytte maskinen, for eksempel hvis der skal bygges om på kontoret, eller I står foran at skulle skifte lokalitet.

CP20
CP40
CP60

I vælger selv om I ønsker at købe eller leje en industri kaffemaskine

Med årtiers erfaring, har vi en stor viden omkring vores kunders behov, og derfor tilbyder vi både finansiering i form af lejeaftaler, ligesom I også kan vælge at købe jeres egen maskine. Uanset hvilken løsning I vælger, er I sikret professionel rådgivning og service af høj kvalitet, hele vejen igennem.

Med et uendeligt antal af forskellige drikkevarer, er vi sikre på at vi også kan tilfredsstille de ønsker som jeres medarbejdere og kunder måtte have. Hvis I er klar til at bestille jeres nye industri kaffemaskine, så tag kontakt til os via vores kontaktformular, og så hjælper vi jer sikkert og trygt igennem processen, så I hurtigt kan komme i gang med en moderne kaffemaskine fra Coffee Perfect.

Information om produktet