Kaffemaskiner til alle erhverv - af højeste kvalitet!

Med mere end 20.000 tilfredse erhvervskunder, har vi stor erfaring indenfor området, og ved præcis hvad der skal til for at tilfredsstille jeres behov. Uanset om I er en lille virksomhed, et stort kontorfællesskab eller om I gør jer i hotel- og restaurationsbranchen, så vil vores udvalg af kaffemaskiner til erhverv, kunne give jer præcis det I har brug for.

De enkelte maskiner som vi tilbyder, indeholder mange funktioner og muligheder, som vi i samråd med den enkelte kunder indstiller, således at I får den løsning I ønsker, i forhold til hvilket udvalg af drikkevarer, som maskinen skal tilbyde. Det kan være alt lige fra Cappucino og Latte Machiatto til Espresso, varm chokolade og kogende vand til f.eks. the.

Vi sørger for de bedste kaffeautomater til erhverv

Hos Coffee Perfect har vi flere årtiers erfaring indenfor kaffemaskiner til erhverv, og såvel maskiner som teknologi er gennemtestet og afprøvet gennem årene, og vi har naturligvis fulgt teknologiens udvikling, således at vi kan tilbyde førsteklasses kaffeautomater af absolut højeste kvalitet.

Og da vi ligeledes ved, hvor vigtigt det er, at den altid er funktionsdygtig, har vi naturligvis også tilknyttet serviceteknikere, som tager sig af reparation og vedligeholdelse i hele Danmark, således at I altid blot kan koncentere jer om at nyde kaffen.

Opnå nydelse med 3 skridt:

1

Udfyld vores kontaktformular

2

Aftal en rådgivningssamtale

3

Sammen finder vi det apparat, der er den bedste løsning for dig

På udkig efter kaffe til erhverv? Vi har løsningen!

Det kan til tider være svært, og nærmest uoverskueligt, når man skal ud og finde det rette valg på markedet for kaffemaskiner til erhverv. Dels kan udvalget af maskiner være for svært at gennemskue, og dels kan det være svært at få den rette rådgivning, hvis man ikke i forvejen har det store kendskab.

Dette er vi klar over hos Coffee Perfect, og har derfor gjort begge dele meget nemmere. Vi har nemlig sørget at have et smalt udvalg af fire nøje udvalgte kaffeautomater til erhverv - det er hhv. CP20 EASY, CP40 ELEGENZA, CP60 FORZA og CP80 PERFORMANCE. Vi er nemlig overbeviste om, at disse fire maskiner tilsammen udgør det, der skal til, for at dække behovet hos alle vores kunder.

Samtidig har vi et hold af eksperter indenfor området, som altid sidder klar til at vejlede jer, når I skal vælge den rette maskine. Dermed sikrer vi os, at I får alle spørgsmål besvaret, og at alle behov bliver afdækket, når det endelige valg skal træffes.

Kaffeløsninger til erhverv

Hos coffee perfect tilbyder vi kaffemaskiner, kaffe, te, kopper, kakao, termoglas, landsdækkende service og meget mere. Jeres virksomhed har derfor adgang til alt, hvad I skal bruge, for at tilbyder medarbejdere eller kunder den helt perfekte kop kaffe eller te.

Vi har altid været specialister i kaffeløsninger til virksomheder og erhverv, og i vores webshop finder I hele vores sortiment af kafferelateret produkter. Uanset om I har brug for en kaffeløsning til kontoret, en cafë, restaurant eller kantine - så kan I finde den rigtige kaffeløsning hos os.

Information om produktet