Driver du en café? God kaffe er en af nøglerne til succes, og med kaffemaskiner til caféer fra os hos coffee perfect, så tror vi, at du kommer tættere på succes og får mere tilfredse gæster. Måske har du en kaffebar på din café, og så vil du selvfølgelig gerne tilbyde en driftssikker maskine med et bredt udvalg. Vores maskiner laver flere forskellige slags kaffe, og også te og chokolade til dem, der ikke er helt så vilde med koffein, som deres venner, men alligevel gerne vil være sammen med en kop varmt et eller andet i hånden. Det vigtige at vide for dig som ejer er, at du kan leje kaffemaskiner til din café med en serviceaftale, hvilket betyder, at du bekymringsfrit og med lav risiko kan have en kaffemaskine. Skønt, ikke?

Kaffemaskine til restaurant

Selvom du driver en restaurant, er kaffe selvfølgelig vigtigt, for mange af dine gæster vil nok gerne slutte af med en kop kaffe efter maden. For at gøre det let for dig, kære restaurantejer, så behøver du ikke være barista for at bruge vores maskiner, men kan alligevel tilbyde kaffe af høj kvalitet. Måske har du en bar i din restaurant, og udover alle de andre drikkevarer vil du vel også gerne tilbyde kaffe i baren? Vi tror, at din bartender vil synes lidt bedre om sin arbejdsgiver, hvis du får en kaffemaskine i baren fra coffee perfect på plads.

Opnå nydelse med 3 skridt:

1

Udfyld vores kontaktformular

2

Aftal en rådgivningssamtale

3

Sammen finder vi det apparat, der er den bedste løsning for dig

Espressomaskine til café

Leder du efter en espressomaskine til din café eller bistro? Hvem drømmer ikke om at drive en lille hyggelig bistro (helst i Paris), men nok med dagdrømmene – uanset hvor din bistro eller din café ligger, skal du selvfølgelig kunne tilbyde blandt andet espresso. Vi tror, at vores mindre model, CP20 Easy, vil passe i et bistro-miljø. Den er meget enkel at håndtere, da det er Plug&Play, og voilà, så har du et bredt sortiment af kaffe og varme drikke. Nu er tid til, at du kan skabe dit eget lille Paris (ja, jeg kunne ikke lade være) – lad høre fra dig, så fortæller vi gerne mere om, hvordan vi kan hjælpe dig!

Information om produktet