Kaffemaskiner til hoteller

Du er på vej til konference på hotellet, og lidt stresset går du gennem hotellets reception for hurtigt at tjekke ind. Hvad gør du derefter? Jo, du tager en meget velfortjent kop kaffe fra kaffemaskinen på hotellet, og så finder du mødelokalet, hvor du skal tilbringe resten af dagen. Med det efterfølgende koffeinkick er du klar til både at lære nye ting og netværke. Det her er et almindeligt scenarie, hvor hotellerne virkelig har gavn af en fuldautomatisk kaffemaskine på hotellet. Og desuden en maskine fra os hos coffee perfect – vi har over 20.000 tilfredse erhvervskunder, så hvis du arbejder i hotelbranchen eller lignende, synes vi, du skal kontakte os.

Vi ved godt, at især hoteller har brug for en eller flere pålidelige hotel-kaffeautomater for at tilgodese deres gæster. Hver eneste gæst i hotelrestauranten har jo sin egen kaffepræference, og heldigvis kan vores maskiner tilbyde en række forskellige varianter som for eksempel Espresso, Cappuccino og Latte Macchiato, eller hvorfor ikke en almindelig stor kop sort kaffe? Til te- og chokoladeelskeren har vi også alternativer.

Noget, der er vigtigere end nogensinde, er bæredygtighed, og med en kaffemaskine på hotellet fra coffee perfect får I en bæredygtig og miljøvenlig løsning. Hvordan det? Jo, fordi vores maskiner hverken bruger pads eller kapsler – de bruger derimod rigtig kaffe. Det, håber vi, ligger på linje med hoteller på forkant og deres image.

Opnå nydelse med 3 skridt:

1

Udfyld vores kontaktformular

2

Aftal en rådgivningssamtale

3

Sammen finder vi det apparat, der er den bedste løsning for dig

Kaffeløsninger til hoteller

Vi ønsker helt enkelt, at hele stemningen på hotellet, i køen til buffeten, i receptionen, og når du går ned til hotelmorgenmaden, er en fornøjelse, og med lidt hjælp fra en kaffemaskine på hotellet, tror vi, at den bliver rigtig hyggelig. Uanset om du er på forretningsrejse eller på ferie med familien, skal kaffe være det mindste af dine problemer, for du har sikkert så meget andet at tænke på. Og med en rigtig god kaffeløsning til hoteller fra coffee perfect, så kan du både koble af og få energi. Lyder det interessant? Vi ser frem til at høre fra dig!

Information om produktet