Flere årtiers erfaring med kaffemaskiner til virksomheder

I enhver virksomhed, gælder det for næsten alle medarbejdere, at arbejdsdagen starter ved kaffemaskinen. Her skal dagens første kop kaffe skænkes, som starten på en god dag. Og som dagen skrider frem, er det vigtigt at kunne tanke god energi i maskinen, hvad enten man er til en god klassisk sort kop kaffe, en latte eller man har brug for en kop varm chokolade, i de kolde vintermåneder.

Og netop fordi dette gør sig gældende i alle virksomheder, store som små, har vi specialiseret i os at tilbyde det rette udvalg af kaffemaskiner til virksomheder. Dermed kan I vide jer helt sikre på, at være godt forberedt, når jeres medarbejdere, gæster og forretningspartnere skal have en frisk kop af deres foretrukne varme drikkevare specialitet.

Vi tilbyder kaffeløsninger til alle virksomheder

Lige så vel, som vi ved at behovet varierer, alt efter hvilken type virksomhed man er, så ved vi også, at der kan være forskellige ønsker til finansiering, når det drejer sig om kaffemaskiner til virksomheder. Derfor tilbyder vi også forskellige former for aftaler, som både kan være kontantkøb såvel som lejeaftaler, ligesom vi også tilbyder at disse aftaler kan ændres løbende, alt efter hvad den enkelte virksomhed måtte få brug for.

Uanset hvilken aftale I vælger, så vil I altid have mulighed for at få besøg af vores serviceteknikere, som dækker hele Danmark, såfremt behovet for reparation eller vedligeholdelse måtte opstå. På den måde, sikrer vi, at I altid kan komme til at nyde jeres kaffe fra maskinen.

Opnå nydelse med 3 skridt:

1

Udfyld vores kontaktformular

2

Aftal en rådgivningssamtale

3

Sammen finder vi det apparat, der er den bedste løsning for dig

Coffee Perfect sørger for frisk kaffe til virksomheder i hele landet

Uanset hvor i landet det drejer sig om, så er vi altid klar til at komme og levere og installere kaffemaskiner til alle typer virksomheder. Og vi kører ikke igen, før vi har sikret os at alt fungerer korrekt, og vi har givet en introduktion til hvordan maskinen fungerer. Og leveringen er naturligvis gratis!

Er I stadig i tvivl om hvilken løsning der er den rette for jer, eller hvilken af vores fire maskiner I skal vælge til jeres virksomhed? Eller ønsker I et tilbud på en aftale? Så brug vores kontaktformular her på siden til at kontakte os, og så vil vi vende retur hurtigst muligt, så I kan komme i gang med en kaffeautomat til jeres virksomhed. Vi ser frem til at høre fra jer!

Information om produktet