Overvejer I at leje en kaffemaskine?

For mange virksomheder, kan det være en stor omkostning, hvis man skal ud og erhverve sig en kaffemaskine. Det til trods, så er det uundværligt på en hver arbejdsplads, hvorfor vi hos Coffee Perfect tilbyder den perfekte løsning på dette problem - det er nemlig muligt at leje en kaffemaskine hos os!

Når I vælger denne mulighed, så er I dækket ind på alle ledder og kanter. Vi kommer og leverer maskinen gratis, og installerer den naturligvis også. Og inden vi kører igen, så sørger vi for at alt fungerer, og at I har fået en grundig introduktion i hvordan den fungerer. Og vi tilbyder naturligvis også en serviceaftale, således at I er dækket ind såfremt skulle uheldet være ude. Det betyder, at såfremt der bliver brug for reparation eller vedligeholdelse efterfølgende, så kommer vores servicefolk og løser problemerne, så I igen kan nyde godt af jeres kaffeautomat. Og det er uanset hvor i landet I befinder jer, da vi dækker hele Danmark.

Hvad er fordelene ved leje af kaffemaskine hos Coffee Perfect?

Når I vælger, at leje kaffemaskine hos os, er I sikret en moderne teknologisk maskine af høj kvalitet, som sikrer førsteklasses varme drikkespecialiteter til alle medarbejdere, gæster og forretningspartnere. Udvalget af varme drikkevarer kan tilpasses jeres ønsker, og spænder bredt fra f.eks. Espresso og Latte Machiatto til Cappucino, varm kakao og mange andre muligheder.

Derudover, er det naturligvis også en stor økonomisk fordel for jer, at I kan tilpasse lejeaftalen efter jeres behov, og have en fast månedlig udgift i stedet for at skulle ud og investere et større engangsbeløb ved at købe.

Lang erfaring med udlejning af kaffemaskiner

Hos coffeeperfect er vi eksperter i kaffe og har altid tilbudt udlejning af kaffemaskiner til virksomheder og erhverv. Vi ved derfor, at hver eneste kunde har forskellige krav og behov, og derfor tilpasser vi altid vores kaffemaskiner til hver kunde.

Vi udlejer kun kaffemaskiner i højeste kvalitet og har derfor mere end 20,000 tilfredse erhvervskunder i Danmark, Tyskland og Østrig. Er du interesseret i at leje en fuldautomatisk kaffemaskine? Udfyld vores kontaktformular herunder, så vender vi tilbage med et skræddersyet tilbud til netop din virksomhed.

Opnå nydelse med 3 skridt:

1

Udfyld vores kontaktformular

2

Aftal en rådgivningssamtale

3

Sammen finder vi det apparat, der er den bedste løsning for dig

Kontakt os i dag og lej en kaffemaskine

Hos Coffee Perfect kan I leje kaffemaskine der passer perfekt til jeres erhverv. Det er uanset om I er et kontorfællesskab med mange medarbejdere og forretningspartnere, et lille autoværksted der også skal have kaffe til jeres kunder, eller om I hører til i hotel- og restaurationsbranchen og derfor har behov for et større udvalg af varme drikkevarer.

Vores medarbejdere sidder klar til at vejlede jer, så vi kan finde den rigtige maskine til jer samt den helt rette aftale som passer perfekt til jer. Vi er naturligvis også klar på at svare på eventuelle spørgsmål I måtte have, så kontakt os gerne via vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

Information om produktet