Produkt information "Green Line Choco"
Dyk ned i den fristende verden af Green Line Choco, et kakaobaseret drikkepulver, der ikke kun forkæler din gane, men også har en positiv indvirkning på mennesker og natur. Med sit økologiske og Fairtrade-mærke står dette fremragende produkt for den højeste kvalitet og social ansvarlighed. Green Line Choco er lavet af den fineste økologiske kakao, dyrket med stor omhu og kærlighed til naturen. Kakaobønnerne kommer fra udvalgte økologiske dyrkningsområder, hvor man undgår brugen af skadelige kemikalier. Det garanterer en ren, naturlig smag, der forkæler dine sanser. Men det, der gør Green Line Choco helt unik, er Fairtrade-mærket. Det står for fair trade og støtter små landbrugssamfund i udviklingslandene. Gennem fair trade får kakaobønderne en fair løn og bedre arbejdsforhold, hvilket bidrager til en bæredygtig udvikling af deres samfund. Med hver kop Green Line Choco giver du dermed et lille bidrag til en mere retfærdig verden.
Holdbarhed: 15 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 1 kg
Materiale: Plast
Opbevaring: adskil fra stærkt lugtende produkter, beskytte mod frost, mørk, tør
Oprindelse: Tyskland
Sammensætning: 13,5% Indhold af kakao

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
kcal

1594
376
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
1,8 g
1,1 g
Kulhydrater
deraf sukker
77,7 g
76,3
Protein8,7 g
Salt0,47 g

Ingredienser

Rørsukker*, sødmælkspulver*, fedtfattigt kakaopulver* (13,5 %), skummetmælkspulver*.

* fra kontrolleret økologisk dyrkning.

Allergener

 Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose), sødmælkspulver


Green Line

Oplev vores Green Line, hvor kaffeglæde af høj kvalitet går hånd i hånd med bæredygtig tænkning. Vores kaffer bærer stolt både det økologiske og Fairtrade-mærket og er specielt udviklet til brug i professionelle fuldautomatiske maskiner. Her kan du kombinere din passion for udsøgt kaffe med et bevidst og ansvarligt forbrug.

De førsteklasses Arabica- og Robusta-bønner i Green Line kommer fra de solbeskinnede områder i Syd- og Mellemamerika samt Sydøstasien. Vores omhyggelige udvælgelse garanterer dig en kaffesammensætning af højeste kvalitet og smagsintensitet. Men det er ikke alt - mælkepulveret og kakaoen, der bruges i vores kreationer, kommer også fra kontrolleret økologisk dyrkning.

Vi er stolte af, at vores Green Line ikke kun byder på god smag, men også har en positiv indvirkning på miljøet og de mennesker, der er involveret i kaffeproduktionen. Nyd din kaffe med god samvittighed!

Ofte købt sammen

Tip
Choco No. 8
Choco No. 8

79,95 kr.*
Pose (r)
Sukkersticks
Sukkersticks

119,95 kr.*
Karton
Tip
Doppelwandglas 260 ml
Dobbeltvægget glas

231,79 kr.*
Karton
Coffee to go Bæger
Coffee to go Bæger

28,99 kr.*
Stænger