Produkt information "Green Line Coffee"
Dyk ned i en verden af miljøbevidst kaffegenydelse med Creen Line Coffee. Vores kaffeblanding er lavet af nøje udvalgte bønner fra bæredygtig dyrkning og består af 70% fine Arabica-bønner og 30% robuste Robusta-bønner fra Central- og Sydamerika. Creen Line Coffee kombinerer den højeste kvalitet med en bevidst tilgang til miljøbeskyttelse. Vores kaffebønder bruger bæredygtige dyrkningsmetoder, der beskytter naturressourcerne og fremmer biodiversiteten. Det giver os mulighed for at tilbyde dig en kaffe, der ikke kun smager godt, men som også er ansvarligt produceret. Kombinationen af Arabica- og Robusta-bønner giver Creen Line Coffee en unik smagsbalance. Arabica-bønnerne giver en fin syrlighed og en kompleks smag af frugtagtige karakter og chokolade, mens Robusta-bønnerne giver kaffen en behagelig fylde og en subtil krydret karakter.
Holdbarhed: 12 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 1 kg
Kaffestyrke: Intensiv
Kaffe type: Kaffe hele bønner
Opbevaring: Køl, mørk, tør
Oprindelse: Mellem- og Sydamerika
Sammensætning: Arabica 70%, Robusta 30%

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
kcal

5
1
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
0 g
0 g
Kulhydrater0,1 g
Protein0,2 g

Green Line

Oplev vores Green Line, hvor kaffeglæde af høj kvalitet går hånd i hånd med bæredygtig tænkning. Vores kaffer bærer stolt både det økologiske og Fairtrade-mærket og er specielt udviklet til brug i professionelle fuldautomatiske maskiner. Her kan du kombinere din passion for udsøgt kaffe med et bevidst og ansvarligt forbrug.

De førsteklasses Arabica- og Robusta-bønner i Green Line kommer fra de solbeskinnede områder i Syd- og Mellemamerika samt Sydøstasien. Vores omhyggelige udvælgelse garanterer dig en kaffesammensætning af højeste kvalitet og smagsintensitet. Men det er ikke alt - mælkepulveret og kakaoen, der bruges i vores kreationer, kommer også fra kontrolleret økologisk dyrkning.

Vi er stolte af, at vores Green Line ikke kun byder på god smag, men også har en positiv indvirkning på miljøet og de mennesker, der er involveret i kaffeproduktionen. Nyd din kaffe med god samvittighed!

Ofte købt sammen

Green Line Coffee
Green Line Coffee

184,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Espresso ganze Bohne
Green Line Espresso

194,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Milk Powder
Green Line Milk Powder

99,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Choco
Green Line Choco

114,95 kr.*
Pose (r)
Hellma Kekse
Fin konditorblanding

81,39 kr.*
Karton
Cantuccini-Mandel
Cantuccini-Mandel

81,25 kr.*
Karton
Mandler i kakaoskallen
Mandler i kakaoskallen

171,37 kr.*
Karton
Tip
Doppelwandglas 260 ml
Dobbeltvægget glas

231,79 kr.*
Karton
Coffee to go Bæger
Coffee to go Bæger

28,99 kr.*
Stænger
Kaffeebecher
Westminster - Kaffebæger

149,70 kr.*
Karton