Vi er coffee perfect

Et kig bag kulisserne
Folk sidder foran laptop

Vores vigtigste kapital: tilfredse medarbejdere

Hos os er der ingen tvivl: tilfredse medarbejdere er de bedste medarbjedere. Det er ikke nok med flade hierarkier, personligt ansvar, muligheder for videreuddannelse og moderne omgivelser. Der er også behov for en bevidsthed om fuldt og helt at stå bag det arbejde, vi udfører. Vores vision er, at så mange som muligt få adgang til ren kaffenydelse. Vi ændrer altså ikke kun verden, men gør den også til et bedre sted at være.
Mand foran kortet

Vores konceptrådgivere

Vores konceptrådgivere samarbejder med vores kunder rundt omkring i hele Tyskland, Østrig og Danmark og sammen udvikler vi præcis det drikkesystem, du har behov for. Rådgiverne fører en dialog sammen med dig om dine individuelle ønsker og de udfordringer virksomheden står overfor. De kommer med forslag til løsninger og tilbyder også smagsprøver direkte hos dig i virksomheden. Er du blevet nysgerrig? Så ring og lav en aftale med os allerede i dag.
En mand reparerer en fuldautomatiske kaffemaskine

Vores serviceteknikere

Vi har et landsdækkende netværk af serviceteknikkere, der installerer, udfører servicearbejde og reparerer din maskine. De kender hver eneste maskine som deres egen bukselomme og har alle reservedele med sig i bilen når de kommer ud til dig i virksomheden. De rykker hurtigt ud i deres servicevogne, hvor de har alt nødvendigt udstyr med, der sørger for en velfungerende teknologi og drikkevareforsyning.
To medarbejdere

Vores kontor

Vi arbejder sammen på tværs af afdelingerne, som løbende kommunikerer med hinanden for at finde hurtige løsninger til dig. Fra indkøbsafdeling til marketing og vores hotline – alle gør sig umage og minder dig som kunde dagligt om, at du har truffet den rigtige beslutning. Glæd dig til at opleve vores service og til at tale med din personlige kontaktperson.
Få mere information
Information om produktet