Hvad der kendetegner os

Espresso på bordet

Drikkevaresystemer tilpasset efter dine ønsker og behov

Perfektion fås ikke som standardvare. Derfor tilpasser vi hver maskine og hver kontrakt så de passer til din virksomhed. Vi betragter vores samarbejde som en proces præget af fleksibilitet. Hvis din situation ændrer sig, så ændrer vi os med dig.
Mand med kaffekop

Absolut fleksibilitet

Fastlåste strukturer og faste procedurer står i vejen for dagligdagen i en moderne forretning i dag. I langt de fleste tilfælde er det vigtigt hurtigt at kunne indstille sig på nye faktorer. Derfor tilpasser vi til enhver tid din model fleksibelt efter de konkrete behov – eller vi installerer helt enkelt en ny model. Nogle eksempler, der ikke så let findes magen til andre steder:
  • Ved et nedadgående kaffeforbrug, kan du skifte til en mindre model.
  • Skifter I til større kopper i virksomheden, så ændrer vi gennemløbsmængden – UDEN at det koster mere i forbrug.
  • Vi justerer indenfor kort tid din kontrakts løbetid.
Kvinde med kaffekop

Mangeårigt partnerskab

Vi betragter ikke os selv som forhandlere, men som en allround serviceudbyder, der mange år frem i tiden sørger for, at dine medarbejdere, kunder, forretningspartnere og du selv uafbrudt har adgang til en drikkeforsyning af højeste kvalitet. Derfor udvikler vi en allround løsning, der passer til netop dit behov og som parallelt tilpasses med væksten i din virksomhed.
  • Løbende individuel tilpasning af alle modeller
  • Stort udvalg af påfyldningsprodukter uden forpligtelser til at bruge et bestemt mærke
  • Kontinuerlig videreudvikling af teknisk innovative produkter
Kaffe og vand

Hele tiden et blik på fremtiden

Hvis du ikke hele tiden forbedrer dig, er du hurtigt ikke længere blandt de bedste. Derfor arbejder vi løbende med at spotte og udvikle nye trends indenfor drikkevareforsyningen. I dag kan du betjene din fuldautomatiske kaffemaskine på din smartphone. Måske kan du betjene den ved talestyring i morgen. Alt hvad der er teknologisk muligt og som giver mening i forbindelse med vores produkter, omsættes til virkelighed af vores tekniske afdeling. Det garanterer dig, at du også om 20, 30 eller 50 år bruger en premium maskine fra den nyeste generation.
Få mere information
Information om produktet