coffee perfect GmbH

En verden af kaffe
Verdenskort kaffebønner

Én virksomhed - tre lande

Rygtet om kvalitet spreder sig og derfor er vi nu også i kontinuerlig vækst i både Østrig og Danmark, hvor vi lancerede vores datterselskaber i henholdsvis 2015 og 2018. De sørger for kaffeglæde og uforvekslelig coffee perfect service for vores kunder på de nye markeder.
Dagblad

Hvor vi kommer fra og hvad vi står for

Rødderne i vores virksomhedshistorie ligger tydeligt i B2C-området. Fra mange års erfaring med salg af moderne fuldautomatiske kaffemaskiner, voksede ideen om at specialisere sig i de særlige udfordringer i erhvervssektoren. År og 20.000 tilfredse kunder senere, kan man sige: god idé! Bistroen og salgsrummet for fuldautomatiske kaffemaskiner i Osnabrück havn dannede påvirkningsfaktorer, hvorigennem vi kunne få erfaring tæt på kunden og identificere tendenser i kaffeverdenen på et tidligt tidspunkt. Du kan bedst finde ud af mere om virksomheden i vores presseområde.

En mand drikker kaffe

Tre virksomhedssøjler

Alle vores forretningsområder er forbundne og supplerer hinanden. Det gør os i stand til at løse selv de højeste krav og følge tidens puls.

  • Drikkevaresystemer til forretningskunder
  • Salg af påfyldningsprodukter
  • Service & komfort
Fuldautomatiske kaffemaskiner

coffee perfect serierne

Vi har den rigtige model - fra startmaskiner til mindre kontorer og til professionelt udstyr til gastronomien. Vi tager udfordringen op og tilpasser modellen efter dine behov.

coffee perfect produkter

Produkterne

Vores påfyldningsprodukter er nøje afstemt efter vores kunders ønsker og vores fuldautomatiske kaffemaskiner. Vi har udviklet tre seperate serier, der omfatter alle typer af påfyldningsprodukter. Du kan vælge mellem følgende tre serier: lægger du særligt vægt på høj kvalitet til en god pris? Så anbefaler vi vores Comfort serie. Lægger du derimod vægt på absolut premium kvalitet? Så anbefaler vi vores Premium serie. Hvis du i stedet lægger vægt på bæredygtig kaffe, så anbefaler vi vores Green Line serie.

Service & komfort

Service og komfort

Din tilfredshed er vigtig for os. Med fjernvedligeholdelse & telemetri, telefonservice og internt servicepersonale tilbyder vi maksimal pålidelighed. I en nødsituation kan du stole på den hurtigst mulige løsning fra Coffee Perfect, da 90% af alle servicesager løses med succes inden for 24 timer.
Få mere information
Information om produktet