CP Group GmbH

En verden af kaffe
Verdenskort kaffebønner

Én virksomhed - tre lande

Rygtet om kvalitet spreder sig og derfor er vi nu også i kontinuerlig vækst i både Østrig og Danmark, hvor vi lancerede vores datterselskaber i henholdsvis 2015 og 2018. De sørger for kaffeglæde og uforvekslelig coffee perfect service for vores kunder på de nye markeder.
Dagblad

Hvor vi kommer fra og hvad vi står for

Vores virksomhed startede oprindeligt med at betjene B2C-markedet. På baggrund af vores mangeårige erfaring med salg af moderne fuldautomatiske kaffemaskiner voksede ideen om at specialisere sig indenfor levering til forretningsområdet. Mange år og mere end 15.000 tilfredse kunder senere kan vi konstatere, at det var en god idé. I vores bistro og salgslokaler i Osnabrück samler vi fortsat vigtige erfaringer i dialogen med vores kunder. Det er også her vi utrætteligt arbejder videre med at forbedre vores innovative produkter.

En mand drikker kaffe

Tre virksomhedssøjler

Alle vores forretningsområder er forbundne og supplerer hinanden. Det gør os i stand til at løse selv de højeste krav og følge tidens puls.

  • Drikkevaresystemer til forretningskunder
  • Salg af påfyldningsprodukter
  • Bistro og detailhandel
Fuldautomatiske kaffemaskiner

coffee perfect serierne

Vi har den rigtige model - fra startmaskiner til mindre kontorer og til professionelt udstyr til gastronomien. Vi tager udfordringen op og tilpasser modellen efter dine behov.

coffee perfect produkter

Produkterne

Vores påfyldningsprodukter er nøje afstemt efter vores kunders ønsker og vores fuldautomatiske kaffemaskiner. Vi har udviklet tre seperate serier, der omfatter alle typer af påfyldningsprodukter. Du kan vælge mellem følgende tre serier: lægger du særligt vægt på høj kvalitet til en god pris? Så anbefaler vi vores Comfort serie. Lægger du derimod vægt på absolut premium kvalitet? Så anbefaler vi vores Premium serie. Hvis du i stedet lægger vægt på bæredygtig kaffe, så anbefaler vi vores Green Line serie.

coffee perfect Bistro

Bistro og shop

Siden 2012 har Coffee Perfect Bistroen i Osnabrück forenet gastronomi, salg af udstyr og rådgivning. Stedet er med tiden blevet til et hotspot for kaffeentusiaster. Kig forbi og oplev vores produkter og alle vores coffee perfect modeller og find maskinen, du altid har drømt om. Også maskinerne til forretningsområdet afprøves og testes her intensivt. Grundet en udtalt kaffeglæde bliver de rigtig sat på prøve.
Få mere information
Information om produktet