Produkt information "Topping No. 2"
Tilføj den perfekte finish til din kaffe med vores Milk Topping No. 2. Denne lækre tilføjelse er lavet af 54% skummetmælk af høj kvalitet og giver dig et lettere alternativ til traditionelle toppings. Vores Milk Topping er det ideelle valg for dem, der elsker den cremede smag af mælk, men ønsker et lettere alternativ. Med et skummetmælksindhold på 54% får du den cremethed, du ønsker, uden at tilføje for mange kalorier. Det betyder, at du kan nyde dine yndlingsdrikke og desserter i fulde drag uden at bekymre dig om for højt fedt- og kalorieindtag. Den høje kvalitet af vores skummetmælk garanterer dig en lækker, mild og cremet smag. Du kan nemt hælde vores mælketopping på din kaffe, cappuccino, latte eller varme chokolade og opleve den fulde nydelse af en perfekt afrundet kop kaffe.
Holdbarhed: 12 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 1 kg
Opbevaring: Køl, adskil fra stærkt lugtende produkter, tør
Oprindelse: Tyskland
Sammensætning: 54% Indhold af skummælk

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
kcal

1762
418
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
11 g
10 g
Kulhydrater
deraf sukker
59 g
45 g
Protein20 g
Salt0,41 g

Ingredienser

Skummetmælkspulver 54 %, glukosesirup,laktose, ikke-hærdet vegetabilsk fedt (kokos), mælkeproteiner, antiklumpningsmiddel (E341, E551), stabilisator (E340, E452), emulgator (E472), farve (E160).


Allergener

Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose), Skummetmælkspulver,  mælkeproteiner,  laktose

Premium Line

Velkommen til Premium Lines fascinerende verden. Fordyb dig, og lad dig fortrylle af vores store udvalg af produkter. Her venter forskellige kaffe- og espressoristninger i forskellige styrker på dig til aromatiske øjeblikke af nydelse. Oplev de mange forskellige toppings, der er ideelle til at forfine dine kaffespecialiteter og kakaodrikke.

Vores kaffebønner kommer fra de anerkendte dyrkningsområder i Centralafrika, Central- og Sydamerika og Sydøstasien. Alle kaffer indeholder både Arabica- og Robusta-bønner og er blevet ristet forsigtigt og langsomt. Nyd den harmoniske balance mellem smag og aroma, der skabes af denne unikke kombination. Fordyb dig i en verden af uforlignelig kaffeoplevelse.

Premium Line står for uforlignelig kaffenydelse og tager dine sanser med på en uforglemmelig rejse. Opdag den sande essens af nydelse, og oplev den exceptionelle kvalitet og raffinement i vores produkter. Vi inviterer dig hjerteligt til at opdage vores Premium Line og blive fortryllet af vores kaffers mangfoldighed og eksklusivitet.

Ofte købt sammen

Tip
Vanilla No. 16
Vanilla No. 16

89,95 kr.*
Pose (r)
Tip
Topping No. 2
Topping No. 2

84,95 kr.*
Pose (r)
Premium Line Topping No. 4
Topping No. 4

74,95 kr.*
Pose (r)
Premium Line Topping No. 6 Laktosefrei
Topping No. 6

119,95 kr.*
Pose (r)