Produkt information "Topping No. 4"
Oplev vores Milk Topping No. 4 med et indhold af ren skummetmælk på 100 %. Denne tilsætning af høj kvalitet giver dine kaffespecialiteter et uforligneligt niveau af cremethed og en lækker mild smag. Vores Milk Topping er udelukkende fremstillet af skummetmælk af høj kvalitet, omhyggeligt udvalgt og forarbejdet for at give dig et produkt af højeste kvalitet. Med et skummetmælksindhold på 100 % får du en let og fedtfattig mulighed for at forbedre din kaffe uden at gå på kompromis med den cremede nydelse. Forkæl din gane med den bløde, men fyldige cremethed, som vores mælketopping tilfører din kaffe. Uanset om det er en cappuccino, latte eller varm chokolade - vores mælketopping afrunder dine yndlingsdrikke perfekt og giver et smagsmæssigt højdepunkt.
Holdbarhed: 12 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 0,5 kg
Opbevaring: Køl, adskil fra stærkt lugtende produkter, tør
Oprindelse: Tyskland
Sammensætning: 100% Indhold af skummælk

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
kcal

1526
359
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
0,8 g
0,5 g
Kulhydrater
deraf sukker
52 g
52 g
Protein36 g
Salt1,1 g

Ingredienser

Magermælkspulver agglomereret.


Allergener

Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),  Magermælkspulver

Premium Line

Velkommen til Premium Lines fascinerende verden. Fordyb dig, og lad dig fortrylle af vores store udvalg af produkter. Her venter forskellige kaffe- og espressoristninger i forskellige styrker på dig til aromatiske øjeblikke af nydelse. Oplev de mange forskellige toppings, der er ideelle til at forfine dine kaffespecialiteter og kakaodrikke.

Vores kaffebønner kommer fra de anerkendte dyrkningsområder i Centralafrika, Central- og Sydamerika og Sydøstasien. Alle kaffer indeholder både Arabica- og Robusta-bønner og er blevet ristet forsigtigt og langsomt. Nyd den harmoniske balance mellem smag og aroma, der skabes af denne unikke kombination. Fordyb dig i en verden af uforlignelig kaffeoplevelse.

Premium Line står for uforlignelig kaffenydelse og tager dine sanser med på en uforglemmelig rejse. Opdag den sande essens af nydelse, og oplev den exceptionelle kvalitet og raffinement i vores produkter. Vi inviterer dig hjerteligt til at opdage vores Premium Line og blive fortryllet af vores kaffers mangfoldighed og eksklusivitet.

Ofte købt sammen

Tip
Vanilla No. 16
Vanilla No. 16

89,95 kr.*
Pose (r)
Tip
Topping No. 2
Topping No. 2

84,95 kr.*
Pose (r)
Premium Line Topping No. 4
Topping No. 4

74,95 kr.*
Pose (r)
Premium Line Topping No. 6 Laktosefrei
Topping No. 6

119,95 kr.*
Pose (r)