Produkt information "Topping No. 6"
Oplev vores laktosefri Milk Topping No. 6 - en lækker mulighed for at berige din kaffe og andre drikke uden at skulle give afkald på den cremede nydelse. Denne topping af høj kvalitet er det perfekte alternativ, hvis du foretrækker en laktosefri diæt eller lider af laktoseintolerance. Vores laktosefri mælketopping er fremstillet af nøje udvalgte ingredienser og giver dig den samme cremede smag og glatte konsistens som almindelig mælketopping. Det er et ideelt valg for dem, der leder efter en laktosefri mulighed for at pifte deres kaffe eller andre yndlingsdrikke op. Nyd cremetheden og den milde smag af vores laktosefri mælketopping i din kaffe, cappuccino, latte eller varme chokolade. Den tilfører en behagelig fylde til dine drikke og giver et smagsmæssigt højdepunkt uden ubehag.
Holdbarhed: 12 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 1 kg
Laktosefri: Laktosefri
Opbevaring: Køl, adskil fra stærkt lugtende produkter, tør
Oprindelse: Tyskland

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
kcal

2027
484
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
23 g
21 g
Kulhydrater
deraf sukker
55 g
24 g
Protein14 g
Salt0,68 g

Ingredienser

glukosesirup, skummetmælkspulver (laktosefri), delvist hærdet vegetabilsk fedt (kokos), stabilisator (E340, E452), mælkeproteiner, antiklumpningsmiddel (E341, E551), emulgator (E472), farve (E160a).


Allergener

Glute​nholdige kornprodukter, Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose),  mælkeproteiner,  skummetmælkspulver

Premium Line

Velkommen til Premium Lines fascinerende verden. Fordyb dig, og lad dig fortrylle af vores store udvalg af produkter. Her venter forskellige kaffe- og espressoristninger i forskellige styrker på dig til aromatiske øjeblikke af nydelse. Oplev de mange forskellige toppings, der er ideelle til at forfine dine kaffespecialiteter og kakaodrikke.

Vores kaffebønner kommer fra de anerkendte dyrkningsområder i Centralafrika, Central- og Sydamerika og Sydøstasien. Alle kaffer indeholder både Arabica- og Robusta-bønner og er blevet ristet forsigtigt og langsomt. Nyd den harmoniske balance mellem smag og aroma, der skabes af denne unikke kombination. Fordyb dig i en verden af uforlignelig kaffeoplevelse.

Premium Line står for uforlignelig kaffenydelse og tager dine sanser med på en uforglemmelig rejse. Opdag den sande essens af nydelse, og oplev den exceptionelle kvalitet og raffinement i vores produkter. Vi inviterer dig hjerteligt til at opdage vores Premium Line og blive fortryllet af vores kaffers mangfoldighed og eksklusivitet.

Ofte købt sammen

Tip
Vanilla No. 16
Vanilla No. 16

89,95 kr.*
Pose (r)
Tip
Topping No. 2
Topping No. 2

84,95 kr.*
Pose (r)
Premium Line Topping No. 4
Topping No. 4

74,95 kr.*
Pose (r)
Premium Line Topping No. 6 Laktosefrei
Topping No. 6

119,95 kr.*
Pose (r)