Produkt information "Green Line Milk Powder"
Oplev Green Line Milk Powder, en udsøgt mælketopping, der tilføjer et strejf af cremet friskhed til dine drinks. Dette premiumprodukt er fremstillet af 100 % skummetmælk og garanterer enestående kvalitet og den ægte smag af rigtig mælk. Green Line Milk Powder er fremstillet af omhyggeligt udvalgt økologisk skummetmælk. Denne særlige omhu er ikke kun tydelig i smagen, men også i det økologiske segl, som bekræfter bæredygtighed og skånsom behandling af naturen. Uanset om det er til kaffe, te, kakao eller andre varme drikke, giver Green Line Milk Powder dine yndlingsdrikke en lokkende mælkeskumstopning og en behagelig cremethed.
Holdbarhed: 15 måneder fra fremstillingsdatoen
Indhold kg: 0,5 kg
Opbevaring: adskil fra stærkt lugtende produkter, beskytte mod frost, mørk, tør
Oprindelse: Tyskland
Sammensætning: 100% Indhold af skummælk

Næringsdeklaration per 100g

Energi
kJ
kcal

1552
365
Fedt
deraf mættede fedtsyrer
0,8 g
0,5 g
Kulhydrater
deraf sukker
52 g
52 g
Protein36 g
Salt1,1 g

Ingredienser

Skummetmælkspulver* 100%

*fra kontrolleret økologisk dyrkning.

Allergener

Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose)

Green Line

Oplev vores Green Line, hvor kaffeglæde af høj kvalitet går hånd i hånd med bæredygtig tænkning. Vores kaffer bærer stolt både det økologiske og Fairtrade-mærket og er specielt udviklet til brug i professionelle fuldautomatiske maskiner. Her kan du kombinere din passion for udsøgt kaffe med et bevidst og ansvarligt forbrug.

De førsteklasses Arabica- og Robusta-bønner i Green Line kommer fra de solbeskinnede områder i Syd- og Mellemamerika samt Sydøstasien. Vores omhyggelige udvælgelse garanterer dig en kaffesammensætning af højeste kvalitet og smagsintensitet. Men det er ikke alt - mælkepulveret og kakaoen, der bruges i vores kreationer, kommer også fra kontrolleret økologisk dyrkning.

Vi er stolte af, at vores Green Line ikke kun byder på god smag, men også har en positiv indvirkning på miljøet og de mennesker, der er involveret i kaffeproduktionen. Nyd din kaffe med god samvittighed!

Ofte købt sammen

Green Line Coffee
Green Line Coffee

184,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Espresso ganze Bohne
Green Line Espresso

194,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Milk Powder
Green Line Milk Powder

99,95 kr.*
Pose (r)
Green Line Choco
Green Line Choco

114,95 kr.*
Pose (r)